Pàgines

diumenge, 22 d’abril del 2012

Piscina climatitzada


     

Ara fa un any, durant la campanya electoral de les municipals, s'anunciava "a bombo i platillo" per televisions i diaris, un pressupost per a Albocàsser de 4.755.980 euros. Tres milions dels quals anunciats per una piscina climatitzada impossible, amb zona de SPA, saunes, cabines d'hidromassatge, pista poliesportiva (?), vestidors (com no), cafeteria, i gimnàs. Una piscina que no es fa perquè la Diputació ha canviat la destinació d'aquests diners, però si estaven pressupostats per a la piscina! fins i tot als pressupostos de la Diputació del 1010 (allí n'eren 2 de milions). En aquell moment es va comparar amb la de La Vall d'Alba, sempre tot un referent, amb caràcter supramunicipal per donar cobertura esportiva a la resta de pobles de la zona. Bé, açò de la piscina climatitzada ja sonava fa uns anys juntament amb les autopistes que havien d'arribar a Albocàsser, recordeu?

    Ara l'Ajuntament i la Diputació han acordat canviar el destí dels 3 milions d'euros que van comprometre, així ho va dir el President en la intervenció propagandista que va fer aprofitant la Fira de la Tòfona, i també l'Alcalde en la web del poble a assenyalat que l'aportació es realitzarà en tres anys, des del 2012 fins al 2014.

     Serem nosaltres també il·lusos i pensarem que vindran, tot un problema on invertir-los, que si millora integral del poliesportiu de La Planeta, que si cobertura de l'actual piscina, que si urbanització dels terrenys que es cediran per a l'escola (pensàvem que els 65.000 euros dels plans provincials eren per la urbanització d'aquests terrenys), i en matèria sociocultural s'estan estudiant projectes que beneficien els joves del municipi amb la creació d'un centre adaptat a les seus característiques (un altre?). Benvinguda la sociocultura, mai un Ajuntament s'havia preocupat tant, amb una casa de la Cultura, tot un pavelló multi usos, un recent local per a activitats socioculturals, o auditori?, la futura cessió del centre parroquial per als joves i la futura cessió de les actuals escoles també per a aquests menesters, serem un poble molt socioculturitzat, però els joves, avui per avui, continuen sense tindre cap local on anar.
     Si la piscina, a pesar d'haver un conveni signat entre Diputació i Ajuntament, no es fa, ni es fa valer (per assentiment polític?) doncs, era prioritària?. El que si que era totalment inviable per un poble com el nostre, faltat d'ètica política i amb mancances més urgents: escoles dignes, residència per a gent gran, qualitat de vida als carrers...

     Fins i tot es va adjudicar el projecte:
Per acord de la Junta de Govern de data 6 d'agost del 2011, es va adjudicar el contracte del servei de REDACCIÓ PROJECTE I DIRECCIÓ de les obres de piscina climatitzada i instal·lacions esportives, publicant-se la seua formalització als efectes de l'article 138 de la Llei 30/2007, de 30 d'octubre, de Contractes del Sector Públic.

1. Entitat adjudicadora.
a) Organisme: Junta de Govern.
b) Direcció d'Internet del perfil del contractant: Albocácer.es
2. Objecte del contracte.
a) Tipus: Serveis.
b) Descripció: Redacció Projecte i direcció obres.
3. Tramitació i procediment.
a) Tramitació: Ordinària.
b) Procediment: Negociat sense publicitat.
4. Pressupost base de licitació.
a) Import : 115.636,46 euros, IVA Inclòs.
5. Formalització del contracte.
a) Data d'adjudicació: 6.8.2011.
b) Contractista. G.Rubert SL.
c) Import total: 112.100,00 euros IVA Inclòs. 

14 comentaris:

  1. Que donen diners per a serveis socials i feina a la gent del poble que les coses s'estan ficant molt negres per a moltes famílies del poble. per cert, no s'heu adonat que l'alcalde i els regidors estan missing, on són? Com no cobren ni es deixen vore, ara és quan han de donar la talla i resoldre problemes dels veïns que en temps de bonança és molt fàcil.

    ResponElimina
  2. menos piscinas y mas trabajo

    ResponElimina
  3. La gen esta mol farta de que sempre siguen els mateixos els elegits pa tot

    ResponElimina
  4. Pos no es nota, encara hi ha gent que que li fa la pilota a ell, però sobretot a la dona, perque no els fiquen a la llista negra.

    ResponElimina
  5. Seguim votant al PP.

    Si asò es diu democracia, me río yo de la dictadura franquista.

    ResponElimina
  6. Perque malpenso i crec que estos dines que havien de ser pal poble tambe pasaran de llarg?

    ResponElimina
  7. La democracia també contempla l'opcio de seguir votant al PP. En dictadura al PP no el podrien votar.
    Nota; Jo no els he votat ni els votaré.
    Aço de la piscina coberta no fa bona olor.

    Pregunteu quan s'han gastat abans de començar el projecte que no començara mai?. Ha anat a carrec de l'ajuntament o de diputació?
    Hem refereixo a planols, cost de cancelació de l'adjudicació, etc..

    ResponElimina
  8. Per cert, el centro parroquial de qui es, qui sen fa carreg, ha de caure a trosos?

    ResponElimina
  9. Ha de caure? No , ja esta tot caigut, no més queda la façana , el demés ja esta tot perdut, sigui de qui sigui es una llàstima , si no es fa alguna cosa no el tornarem a disfrutar mai RECUPEREM EL CENTRO JA!!!!!

    ResponElimina
  10. PER A DESGRÀCIA DELS BOCASSINS, EL CENTRE PARROQUIAL PERTANY A LA DIÒCESI DE SEGORB.

    "CON LA IGLESIA HEMOS TOPADO" I NO CREC QUE ENS HO TORNEN. PASSA EL MATEIX AMB SANT PAU, QUE ES TROBA AL TERME D´ALBOCÀSSER PERÒ NO ÉS NOSTRE, SINO DEL CLERO.

    SUMA Y SIGUE....

    ResponElimina
  11. Jo tenia entes que la iglesia habia cedit el centro al ajuntament per un temps concret

    ResponElimina
    Respostes
    1. jo tamé ho havia sentit, q el disaven per a 50 anys, pero clar l'ajuntament no tindrà diners per a arreglar-lo

      Elimina
  12. Ara no en te , pero si que na tingut i MOLTSSS de diners.

    ResponElimina
  13. pel que sembla, el clero deixava el centre parroquial per a fer un residència per a gent de la tercera edat, però als 30 anys de funcionament tornaria a ser d´ells.
    que listos que són.

    ResponElimina