Pàgines

divendres, 5 d’agost del 2011

Plenari extraordinari celebrat dijous 4 d'agost

1. Designació Regina i Dames. Aprovació programa de Festes.
En relació amb aquest apartat JPA va formular amb antelació i per a ser contestada al plenari, ja que no hi ha apartat de precs i preguntes, la següent pregunta: quin és el pressupost que l'Ajuntament destina a les festes patronals 2011?
No es fa menció en principi a aquesta pregunta.
VOTÀREM SI.

2. Elecció Jutge de Pau titular.
No s'han presentat candidats i l'Alcalde proposa al Sr. Vicente Ortí Segarra. Se li pregunta pels mèrits que reuneix aquesta persona per al càrrec i se'ns contesta que reuneix els requisits simplement.
ENS ABSTINGUÉREM.

3. Escrit Gerència Territorial del Cadastre, renovació Consell Territorial.
Es tracta de la renovació dels membres del Consell Territorial de la Propietat Immobiliària que corresponen a una sèrie de pobles en conjunt. L'equip de govern comunica que acatarà les consignes del partit al respecte.
ENS ABSTINGUÉREM.

4. Cessió ús terreny transformador electrificació rural partida Vista Alegre.
És tracta de la cessió d'un terreny que un particular a fet a l'Ajuntament i ara aquest el cedeix a l'empresa elèctrica.
VOTÀREM SI.

5. Reconeixement i pagament despeses.
És tracta de dues factures de 14.396 i 6.962 euros corresponents a la carpa del ball i a l'organització del dia de la presentació respectivament, de les festes d'agost passades. Preguntàrem si hi havia pressupost previ a les factures, se'ns contesta que no. Preguntarem si hi havia pressupost en les festes del 2010, se'ns contesta que no. Preguntarem, ara també, si hi havia pressupost per a les festes d'enguany, se'ns diu que no.
VOTÀREM NO.

38 comentaris:

  1. Molts diners per a una carpa, i un " evento" sin canapes per a la gent.........

    ResponElimina
  2. Ara tot son retalls de gastos, si quan ens varen entrar de cop 600 milions de les antigues pesetes no s'haguèren gastat tant lleugerament com veiem en l'últim punt del plenari(i sols es una mostra)haguèrem tingut dinerets per a molt temps i per a necessitats molt més importants per a tots.

    Srs. de l'Ajuntament, saben allò que ens varen ensenyar de: QUI NO GUARDA QUANT TÉ NO MENGA QUAN VOL?.Pos aneu aprenent-ho, la sabiesa popular és molt important !!!

    ResponElimina
  3. Festes sense presupost.Anant presentant factures i anant pagant mentre quede i després ja demanaran prestamos. Això és gestió?
    VIVA LA PEPA!!!!!

    ResponElimina
  4. Quina vergonya! Quina vergonya!

    ResponElimina
  5. les nits deurien ser per-a descansar i dormir,si deixaren.

    ResponElimina
  6. Butlletí Oficial de la Provincia de Castelló nº 60 de 14/05/2011 aprovacio definitiva del presupost de l'Ajuntament d'Albocàsser per al 2011.
    .- "4.755.980,58" euros. (Casi 800 milions de les antigues pesetes)

    .- Figuren detallats els ingresos i gastos, així com el personal funcionari, laboral i eventual. I Em crida l’atenció els seguents:
    .- Personal laboral:1 Agente promotor social(?)
    .- Taller de empleo 1 Director, (?)
    .- Taller de empleo 1 Auxiliar administrativo(?)
    .- Personal eventual:1 promotor social(?)
    1 dinamizadorultural(?)

    Algú sab quí son les persones que ocupen aquests llocs de treball ??? i/o si s'han ofertat públicament i sobretot, quines son les seues funcions i quina repercusió te sobre la societat i la cultura d'Albocàsser que tinguem treballant aquestes persones per a tots.

    I sobre els presuposts al capítol de : "Gastos, B) Operaciones de Capital, INVERSIONES REALES " 3.799.144,17" Euros, ´...(?) (600 milions de pesetes) per enguany …

    ResponElimina
  7. En esta quantitat suponc que estara la piscina coberta que ja costa més de 3 milions d'euros.

    ResponElimina
  8. Ja vorem si quan repartixen el pastís apart de jornals i festetes pensen en tota la gent d'Albocàsser,quan dic tota em referix per exemple als nostres majors. Com va dir JPA en el seu programa es un problema social a tindre en compte ,molt mes prioritari que una piscina coberta, un musseu , o unes escoles grandisimes i carisimes amb pocs xiquets.

    ResponElimina
  9. Sembla incomprensible o és que ens hem tornat bojos? Aquests diners per a una nit de festes i l'escola on van els mes menuts sense arreglar ni pintar. Quina verganya, com que l'alcalde no té fills a l'escola...

    ResponElimina
  10. I si hi ha tant de presupost per al 2011, com és que han tingut que demanar un prestamo?
    Que ja sa fet EL REPARTO ?

    ResponElimina
  11. Crec que després de les eleccions els regidors no cobren de l'Ajuntament, ara xuclen del pot del PARO, però els que encara no cobren.... També crec que algun s'ha presentat a les ""oposicions""de la Diputació, a veure si els fan funcionaris i els col·loquen.Això si que és vida.

    ResponElimina
  12. Es podríe saber en qué es gaste el govern munic ipal del PP els nostres diners??. Desperta i RECLAMA!!!! Amb tots eixos diners no soles es podríe pagar un dinar a les festes d'agost als jubilats sino ficar-los a cadascun una persona per atendre-los les necessitass bassiques no es tracte de politica, sino de necessitats, qué heu fet en els dineres que paguem entre tots !!! son els nosres pares i mares, i ens necessiten ara """

    ResponElimina
  13. 12.300 euros de la carpa, 6000 de la presentació, 22.000 euros els deuen a jugadors de futbol de la temporada passada,l'embolador de bous diuen que ja no vindrà de tants diners que li deuen, GERMAN ja no bé segurament pel mateix i ves sumant....DEUTES!!!!

    ResponElimina
  14. La carpa va costar 14.396 euros, aixinas cuasevol sap "xulejar"!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  15. mirant el llibre de festes, no he vist cap article referit al JPA.

    ResponElimina
  16. Algú sab si es cert que proximament eixirán a oposició pública algunes places a l'Ajuntament d'Albocasser???

    ResponElimina
  17. Esteu més "bobos" que una espardenya, per favor!!
    Contestant a l'Anònim del 9 d'agost de 2011 a les 10:19: si haguesen tingut que ficar un article referit al "JPA" em sembla que agueren eixit perdent... Perque em pareix PATETIC el que fan, estan fent i sobretot, el que han fet.
    No us queixeu tant d'escoles, festes i presupostos i treballeu!!
    Les coses no deuen ser tant "simples" com les dieu vosaltres i aveure que aguereu fet... Us voldria vore a vosaltres ahí, a l'Ajuntament d'Albocàsser... El precios poble on em vaig criar, a les vostres mans, faria temps que aguera caigut!
    CONSELL PER ALS DE "JPA": Albocàsser es mereix una opocició menys queixona i que no furgue tant en les llagues!! I si no ha de ser així es problema vostre però penseu que esteu donant guerra i s'esteu carregant el poble. ¿No us adoneu o que?

    ResponElimina
  18. SI HAN COTIZADO TIENEN DERECHO A PARO, IGUAL QUE ALGUNO DE JPA TIENE DERECHO A COBRAR POR ENFERMEDAD, Y LUEGO GANARSE LA VIDA COMO PUEDA (¿LEGALMENTE?).LOS CONCEJALES Y EL ALCALDE DEJARON DE COBRAR MUCHO ANTES DE GANAR LAS ULTIMAS ELECCIONES, DE HECHO CUANDO LO PUBLICASTEIS EN EL BLOG YA HACIA TIEMPO QUE NO COBRABAN. TAMBIEN HAY QUIEN SE APROBECHA DE SU CONDICION DE CONCEJAL PARA MANTENER SU PUESO DE TRABAJO CERCA."QUIEN ESTE LIBRE DE PECADO QUE TIRE LA PRIMERA PIEDRA"

    ResponElimina
  19. Estoy deacuerdo, solo se meten en politica para conservar su plaza y no poder ser desplazado, yo en las proximas elecciones monto otra oposicion, y en refencia a que urgan en las llagas,se comenta que no solo urgan en las llagas ....

    ResponElimina
  20. De quines llagues estem parlant, qué hi han de llagues? Però si a Albocàsser estem de categoria, tenim escoles noves,els majors van a un centre de dia d'un altre poble, tenim el barranc aon van els joves, tenim residència de la 3ª edat,tenim que demanar un prestamo perque els 500 milions de pesetes s'han acabat en 4-5 anys..... Qué més volem!!!

    ResponElimina
  21. Fer oposició és incidir en tot alló que no s'està d'acord i intentar que és millore.Si tot estiguera ben fet i tots estiguerem d'acord
    JPA no existiria. Qué voleu, que l'oposició us faça palmes?
    Heu d'assumir que a una part important del poble no els agrada com us esteu carregant el poble on vaig nàixer.El que ha de fer l'ajuntament és intentar millorar i treballar tots junts pel be de tots

    ResponElimina
  22. Per al “bobo”: si a PATETIC li dius presentar-se a unes eleccions i eixir elegits concejals en el suport de bona part dels bocassins, informar en un blog lliure i públic de les activitats de l’equip de Govern del PP a l’ajuntament i exposar els projectes que tenen a JPA , i permetre a tots opinar.
    Si li dius QUEIXAR-SE a ficar de manifest el penos i alarmant estat de les escoles municipals, o de les importants despesses de les Festes Majors i proposar alternatives noves i solucions, no li veig cap problema, ben al contrari em sembla molt be, encara que en lloc d’utilitzar els termes “Patetic i Queixica” jo diría RESPONSABILITAT, COHERENCIA I HONRADESA en el treball de l’oposició.
    I si dius que no es tan “simple” fer les coses i els actuals responsables de la gestió municipal no saber fer-ho millor o no están prou capacitats o les dos coses que s’ho dixen.
    I sobre lo de donar consells … quin consell poden donar persones que han dilapidat els diners de tots ¿, lo que us hauríen de fer es demanar responsabilitats, pero a aixó li deus dir furgar en les llagues i donar guerra, no ¿??(si s’en podríe donar de guerra...) Qui te i ha tingut la responsabilitat estos anys es el PP, patixes per si Albocàsser cau?? Jo també ¡!!,.

    ResponElimina
  23. Per "al bobo" del que si "que ens adonem" es de que no podeu supotar que gent com JPA hage tingut L'ATREVIMENT de formar part democràticament de l'ajuntament del poble on va naixer, i clar, vos hau sentit invadits en el territori que ja tenieu com a vostre en propietat per fer i desfer sense donar explicacions ningú.I aixó es el que no podeu suportar i li dieu enguerrar el poble quant algu elegit democràticament i representant a molts bocassins vos demane comptes amb tot el dret.
    Aixó es del "que ens adonem".

    ResponElimina
  24. Enhorabona pel resultat JPA!!!!
    Sou molt valents!!!!!!!!

    ResponElimina
  25. Pareix que a la gent del PP el sàpiga mal que tot el poble s'entere en què s'han malgastat els diners tots aquests anys. Senyors les veritats més tard o més prompte s'acaben saben, per molt que es vullguen amagar. Coses que ensenya la vida.

    ResponElimina
  26. "4.755.980,58" euros de pressupost per al 2011. (Casi 800 milions de les antigues pesetes)
    per a l'anonim de les 20: 36
    pp 6
    jpa 3
    Qué fará el PP en eixos diners??? un altra dilapidació de la senyorísima en "flors" el dia de la presetació???

    ResponElimina
  27. Per al comentari del 10 d'agost a les 11:01.
    Fora del vostre cercle, teniu que saber que hi ha gent que està treballant gracies als seus merits i esforç(aixina no li deus mai res a ningú), que és millor que anant fent el ridicul llepant-li el cul a la "señorisima" i a alguna regidora. FEU RIURE.

    ResponElimina
  28. Exacte! meu has llevat de la punta la llengua .

    Teniu un problema entre altres, i es que penseu que tots son igual que vatros, i que es posen als llocsc només per a aprofitarsen i traure tallà que es el que feu vatros , i per aixó no von aneu ni en aigua calenta, a pessar de que tots diuen que es prou agotador i estressant.

    Pos no senyors, hi ha gent per sort, quels mou altres inquietuts molt mes dignes, i saben separar la seva vida laboral de la seua aportació com a ciutadans per a aconsseguir una societat millor i un mon mes just. Vos asseguro que la gent de JPA es LO ÚNIC que vol.
    Vos fa raro ????????

    ResponElimina
  29. La gent del PP no hauria de preocupar-se per el que passa a dins de l'Ajuntament, ni per que les veritats s'acaven sabent. Els que tindrieu que preocupar-se per les veritats que poden acavar sabent-se son alguns dels de "JPA", vosaltres, si les veritats "amagades" algun dia Albocàsser les sapiguere acavarieu mal eh!
    Que la gent d'Albocàsser bobos no estem (bo, a alguns no els falta molt) però el que dic es que vosaltres amagueu moltes coses, que se vos compren en la careta que teniu, i feu per el carrer, home! Que, ja no estem en campanya i molts han tornat a perdre la veu? Com m'agradaria que el cap de llista del JPA hem tornara a saludar com la setmana d'avans de les eleccions. Ara el veus per el carrer i et diu un "adeu" forçat i fals, NO XIQUET, NO T'HE VOTAT!!
    Si parlem de la del Centre De Salut, sempre saludant, per aixó no tinc queixa, però no veges com comvoiava a les abueles que anavent al metge la setmana d'avans.
    Si parlarem de Esperança, tampoc es que salude molt però mira... Desde que va quedar PP-6 JPA-3 que no para de dir "tonteries" al facebook i amenasses a gent que ni coneix, les persones majors del poble han vist algunes de les frases que has ficat al facebook i la unica paraula que tenien era "que maleducà". Perque ni a ells ni a ningú li agrada que li donen "per el cul" xata.
    Dels demés, només pense que Cristian Robles Ramos esta treballant il·legalment i aixó a la gent d'Albocàsser, honrada i treballadora, doncs no li agrada gens!
    Pels demés no hi tinc cap queixa, si no fora per els 4 falsos que he mencionat, i per que heu estat atacant a l'ajuntament i a l'alcalde i familia potser us aguera votat i tot!
    Per cert, no us doneu compte de que us esteu ficant en la familia i la intimitat o lo personal de l'alcalde? Sabeu com u deuen estar passant les tres meravelloses filles que te l'alcalde? I la extraordinaria dona que té? I els germans, i s'ha mare i la gent que el coneix, l'estima i el vol?
    Jo conec molt bé a la familia Querol, son honrats i treballadors! Conec a les filles de l'alcalde i us dic que vist desde fora hem dona pena en la situació en que estan i com estan passant estos moments! No tenen cap culpa!
    Senyor Fermosell, que et semblaria si ara l'Exelentisim Senyor Alcalde Don Antonio Querol Ferrando es ficara amb la teva vida personal, la teua dona, o les teves filles? Com ho passarieu a ta casa?
    HOME!! pareu de fastidiar, que a voltes sou ROINS!! I podeu arrivar a fer mooooooooolt de mal!
    att: Amistats dels Querol

    ResponElimina
  30. Tens tota la raó.Cal separar la vida familiar de l'ajuntament.Per això vull suposar que quan es parla d'algun familiar de l'alcalde serà perque va a l'ajuntament, entra darrere del mostrador...
    Si ells mateixos no la separen !

    ResponElimina
  31. Quina família vol separar la vida privada de la pública, la que la dona sempre esta a l'ajuntament dient als treballadors i regidors el que han de fer? la que la filla menuda assatge als que han de ballar el dia de la presentació? als que la filla mitjana treballe per a ficar barreres, cadafals,...? als que la filla gran insulte al cap de l'oposició ( o a sa mare) el dia de al presa de possessió? Qui és el quen no separa la vida pública de la privada? El que passa és que quan els fas una crítica pública també se l'agafen a nivell personal. Com tot, haurien de començar ells mateix a separa-ho. Que jo sàpiga la dona i les filles de Fermo no han fet en cap moment vida pública.

    ResponElimina
  32. Temps al temps que només porta dos mesos de regidor...i de patinades ja n'ha tingut unes quantes...Tot es qüestió d'esperar...

    ResponElimina
  33. Qui s'ha ficat en la família Querol? Que tenen a veure pares i germans en tot açò? L'únic que s'ha fet es criticat la gestió de l'Ajuntament i els possibles interessos personals que Antonio té en la gestió de l'Ajuntament, que és patrimoni de tots. Després cadascú que s'arregle sa casa. Tot i això, penso que la dona i filles no deurien intervidre en la vida pública de son pare que per això estan els regidors i regidores. Si no intervingueren tant, no donarien peu a crítiques.

    ResponElimina
  34. Això mateix, deixeu estar a pares i germans que ells no s'han ficar a cap llista ni a cap vida pública, l'únic que poden pecar és de recolzar els seus familiars, com tot el món.

    ResponElimina
  35. Amés, si la dona de l'alcalde està a voltes a l'Ajuntament, está per ajudar, per tirar una maneta!
    La filla menuda assatja els xiquets per al dia de la presentació perque li agrada, i no o fa asoles, ho fan dos altres persones més! Que te de roin? Ho fan per gust, aveure si per ser la filla de l'alcalde ha de deixar d'ajudar al poble, de volcar-se amb els més menuts o de tirar una maneta per al dia de la presentació!
    La filla mitjana treballa posant barreres, cadafals, i si, aplanant carrers a mig fer per a que prossesons com la de Sant Antoni puguen seguir el ridme. ¡¡HO FA SENSE COBRAR!!
    La filla gran no va insultar a ningú! Solamen va defendre a son pare cuan el Senyor Fermosell els va dir "mequetrefes" i "prepotens"!!
    No us fiqueu en el que fan o deixen de fer les filles o la dona d'Antonio Querol, home!! que ho fan per tirar una maneta!
    FERMO!: Que vols dir que si a la teva filla li aguessen demanat que ajudare a ensenyar als xiquets a ballar no li agueres deixat o que? VINGA HOME!
    No sabeu ni el que esteu diguent! Vosaltres sou els que no diferencieu el "tirar una maneta al poble o a l'Ajuntament" en "treballar per a aquests" !!
    Fermo, tu no parles molt, que amb açò de ser consejal, o estar en l'Ajuntament, ja tens el lloc de treball fixe a prop de casa eh! AAAH, GUILOPO! qe la gent parla molt de tot açò! As sigut espavilat!
    Bo, que passeu bones festes JPA, i que la conciencia i els remordiments que deveu tindre no us fagen patir molt :)

    ResponElimina
  36. Per tirar una manera, per tirar una maneta i agafar-ne un grapadet, per això ho fan. A més l'únic que s'ha ficat a les llistes per tindre la filla prop està a la llista del PP i no dels més avanters ( dit per ell mateixa eh). A més, com diuen, el ladrón cree que todos son de su condición. Per cert, a este regidor que per fi despres de quatre anys a l'ajuntament li ha vingut la pressa d'arromangar-se a treballar "voluntariament" doneu-li també sou que en quatre anys treballar una setmana ja s'ho mereix, ja, que ha fet molts punts tant ell com la dona molt disposada a treballar també estes festes, QUE DURE!!

    ResponElimina
  37. Si, tots ho hem notat. Eixa predisposició després de tant de temps canta molt, igual que la pilota descararada que li fa seua senyora a certa gent. Açò fa olor a que e breu els harem de mantindre entre tots. Espero que els diners en polítiques socials no agafe el camí de "los mantenidos" perquè crec que és una burla, tal i com estan les coses, i una forma de llevar-nos diners destinats, per exemple,als nostres fills o als nostres majors. Semblen prou grans i grossos per treballar i mantenir la seua família.

    ResponElimina